IZNIMNO VAŽNA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA ,,HRVATSKA I SVIJET U 2024. NAKON PANDEMIJSKE OLUJE

  1. PROSINCA, HRVATSKI SABOR

Možete pratiti uživo na 72 svjetska jezika ovdje https://clouthub.com/c/vaxxchoice

TEME:
⛔ kontaminacija cjepiva plazmidima DNA
⛔ turbo karcinomi
⛔ CBDC
⛔ WHO i pravna sigurnost službenih institucija u EU

Dokumentarac.hr:

,,Svjedoci smo značajnih promjena od početka 2020. godine. Nakon pandemije virusa SARS-CoV-2, koja je predstavljala veliki izazov iz različitih perspektiva, Svjetska zdravstvena organizacija i globalne elite ubrzano pripremaju teren za daljnje snažno i učinkovito oblikovanje svjetske stvarnosti.

No, kao što obično biva, u svakom zlu postoji i neko dobro. Jedno od pozitivnih aspekata je to što se veliki broj ljudi diljem svijeta budi ili je već izašao iz hipnoze koju je sustav stvarao tijekom godina. U skladu s tim trendom, i u Hrvatskoj su započele diskusije, tribine i aktivnosti s ciljem probuđivanja uspavanih masa te utjecanja na različite političke aktere kako bi donosili ispravne odluke za sve, a ne samo za uski krug “odabranih”.

Konferencija koja će se održati u petak, 1. prosinca 2023., prvo u Hrvatskom saboru, a potom sljedeći dan u hotelu Westin, okupit će veliki broj svjesnih i priznatih stručnjaka iz različitih područja koji su se istaknuli tijekom protekle tri godine svojim djelovanjem u gore navedenom smjeru.

Naravno, od iznimne je važnosti podržati takvo djelovanje kako bi poruke i saznanja koja će biti iznesena doprinijela podizanju svijesti kod što većeg broja ljudi.“