JOŠ ŠOKANTNIH PODATAKA O HPV CJEPIVU

Kad pitate roditelje zašto su dali da im djeca prime HPV cjepivo, odgovor je: ,,Da ih zaštitimo od raka“.

Ispostavlja se da je ova banalna logika vrlo slična onoj da cjepivo protiv COVID-a 19 štiti bake i djedove, a posljedice su otprilike jednako alarmantne.

Farmaceutski gigant Merck koji stoji iza notornog cjepiva Gardasil nikad nije proveo pravu kontroliranu kliničku studiju s fiziološkom otopinom preko 80 zemalja je od 2006. kad je izašlo prihvatilo i odobrilo cjepivo uz ogromne hvalospjeve i potporu svjetskih medicinskih autoriteta prihod od cjepiva kompanije Merkc godišnje iznosi 2.5 milijardi dolara

Cjepivo Gardasil puno je aluminija i jedno je od najopasnijih na tržištu, a postoji velik broj studija koje govore o posljedicama i nuspojavama.

Pročitajte što nas cijenjeni imunolog dr. Srećko Sladoljev kaže o HPV cjepivu:

,,Obmanjivači, štetočine, neznalice i šarlatani, dakle političari i lažna struka, ponovno su vas putem svojih alata, dalekovidnica i tiskovina, “naciljali” propagandom HPV cjepiva! Na temu sam puno toga ranije pisao pa se neću ponavljati.

Samo ću upozoriti: roditelji, ne nasjedajte! Radi se o onim istim ljudima koji su vas zavodili, mamili ili silili da primite kovid cjepiva!

U UČINKOVITOST TROvalentnih HPV cjepiva posumnjao sam već 2005.-te kada su prvi put u povijesti predstavljena struci na mamut-kongresu u Vancouveru! U izvještaju s kongresa Upravi Imunološkog zavoda, doslovno sam napisao kako se “bojim će blokada triju onkogenih sojeva trovalentnim cjepivom pokrenuti lavinu ostalih!” Tako se i desilo. Upravo žene cijepljene trovalentnim cjepivom, postale su metom drugih onkogenih HPV sojeva! Radi toga razvijeno je novo, DEVETvalentno cjepivo, a na docjepljivanje eksplicitno su pozvane SAMO najugroženije, žene cijepljene TROvalentnim cjepivom (trebate znati da je HPV podtipova preko 200, a opasnih je nekoliko desetaka!)!

Te 2005.-te godine, međutim, ništa nisam znao niti sam sumnjao u moguće ZDRAVSTVENE POSLJEDICE zbog primitka HPV cjepiva! To sam shvatio (i objasnio) tek 2009.-te.

Roditelji, cijepljenjem NEĆETE svojoj djeci dokinuti rizik infekcije HPV-om, ali ćete SIGURNO ući u rizik da vam djeca možda obole od autoimune bolesti. U toj “lutriji”, zapamtite, SIGURNO NEĆETE dobiti, ali MOŽETE IZGUBITI bez mogućnosti ispravka pogreške. “Čupati” ćete kosu! BESPOTREBNO ćete zaigrati ” ruski rulet” s jednim metkom u bubnju u kojem ima mjesta za 40 metaka.

……Odvjetnik Aaron Siri, koji je nota bene dobio postupak protiv CDC-a u vezi kovid cjepiva, otkrio je podli trik kojim se poslužila farmaceutska mafija kako bi sakrila poražavajuće posljedice primitka HPV cjepiva. Da bi “ruski rulet” skrili, mafijaši su u kliničkom pokusu, umjesto placeba, kontrolnoj skupini davali aluminijski cjepni pojačivač umjesto fiziološke otopine (na povezanost pojačivača i autoimunih bolesti uporno upozoravam 15 godina!)!

Nakon što su u promatranim skupinama, i u pokusnoj i u LAŽNOJ kontrolnoj, tijekom samo (!) 6 mjeseci dobili iste posljedice, dakle podjednaki postotak oboljelih djevojčica od autoimunih bolesti (2,3%), mafijaši su “zaključili” kako je cjepivo sigurno! Takve bi trebalo streljati!

Jer, kada bi bilo “normalno” da u zdravoj populaciji od autoimunih bolesti u samo pola godine, “od ničega” oboli 2,3% ljudi, jednostavnom računicom ispalo bi da onda svake godine prirodno obolijeva 4,6%, u deset godina 46%, u dvadeset svi bi prirodno imali autoimunu bolest!

Zaboga, ne cijepite djecu!“

Isječak iz emisije ,,Slobodni“ od nedjelje 21. siječnja na Z1 TV u kojem nam odvjetnik Siri objašnjava opisanu prevaru pogledajte ovdje:

https://fb.watch/pOn5lngcCJ

Pogledajte malo i ove članke s korisnim linkovima:

https://www.theepochtimes.com/…/undeniable-death-cases…

https://www.theepochtimes.com/…/undeniable-severe…

https://www.theepochtimes.com/…/undeniable-toxic…

Prijevod ovih izuzetno važnih tekstova na hrvatski kao i dodatne relevantne i šokantne linkove studija možete pronaći i pročitati ovdje (hvala Davor Krivski!)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223862313215019&id=1511284223&sfnsn=mo