Multisport anketa

U ovim stresnim vremenima nesigurnosti i pritisaka s raznih strana, iznimno je važno naći neki ispušni ventil, opustiti se i barem malo uživati u fizičkim aktivnostima u slobodno vrijeme.


Kretanje i sport liječe i tijelo i duh, a moramo biti snažni i samopouzdani!

Vjerujemo da su mnogi od Vas svega toga svjesni, i već prakticirate srodne aktivnosti, sada Vam nudimo ovu pogodnost, osobito onima koji koriste različite sadržaje…

Imamo u pripremi ponudu nove fantastične pogodnosti za sve članove koji vole i prakticiraju zdrav život!

Multisport kartica vrijedi za više od 400 sportskih centara diljem zemlje i preko 60 različitih aktivnosti koje uključuju fitness centre i teretane, grupne programe, yogu, pilates, aerobik, tenis, bazene, saune, kuglanje i brojne druge sadržaje pa čak i odlazak u toplice!

U stvarnosti imate mogućnost samo s Multisport karticom (jedna mjesečna članarina), ići svakoga dana jednom u neki od ugovorenih sportskih centara, čak i kada ste na putu!

Znači da svoje uobičajene aktivnosti možete upotpuniti odlaskom u više različitih centara, na bazen ili u kuglanu, toplice, uz svoj omiljeni fitness program, teretanu, yogu, itd., redom koji Vam je po izboru. sa samo jednom mjesečnom članarinom u visini do 40 eura.

Još nešto, što je više zainteresiranih članova sindikata koji žele koristiti ovaj program, visina mjesečne naknade može biti još manja.

Za Vas, članove sindikata Prosvjetitelj, Izvršni odbor je već odlučio subvencionirati visinu mjesečne naknade u iznosu od 5 eura do kraja 2023., a moguće je da će tako i ostati!!

Interaktivan popis centara je moguće filtrirati prema aktivnostima ili gradovima na sljedećem linku i tu sigurno možete pronaći nešto za sebe!

U cilju čim pouzdanijih informacija potrebnih za ugovaranje ove usluge, koju planiramo ugovoriti do 01.06.2023., te zbog prikupljanja potrebnih podataka za izradu članskih kartica, molimo ispunite anketu čim prije (najkasnije do 14.svibnja 2023.), u sljedećoj poveznici.

Za članove koji bi voljeli da je ova mogućnost dostupna supružniku, ili nekome drugome, iz uvjeta poslovanja Benefit sistema, preporučamo da postane naš redovni član. Naravno, ovaj prijedlog sadrži isključivo dobru namjeru, imajući u vidu trošak članarine za nečlanove-partnere.

Vaš Sindikat Prosvjetitelj!