MULTISPORT KARTICA

Dragi članovi,

slijedom Vaših upita, još jednom Vas pozivamo da se nakon ljetne sparine, godišnjih odmora i prilagodbe na novi početak školske godine, što privatno što poslovno, pokrenete, aktivirate i učinite nešto samo za sebe i svoje fizičko i psihičko zdravlje!

Živimo u nesigurnim vremenima, pritisci, problemi i globalne prijetnje vrebaju s raznih strana. Jako je važno naći ispušni ventil, opustiti se i poboljšati i mentalnu i tjelesnu snagu kroz aktivnosti i rekreaciju koja Vam najviše odgovara.

Ne kaže se uzalud da kretanje i sport liječe i tijelo i duh!

Vjerujemo da su mnogi od Vas svega toga svjesni, i već prakticirate slične aktivnosti, a sada imate i ovu pogodnost, osobito oni koji koriste različite sadržaje.

Opet Vam nakon ljeta nudimo, u nadi da će se prijaviti dovoljan broj članova,

MULTISPORT KARTICU,  fantastičnu pogodnost za sve članove koji vole i prakticiraju zdrav život!

Naime, u proljeće nismo imali dovoljno prijava kako bismo postigli minimalni broj upisanih, a koji je uvjetovan od stane tvrtke Benefit Systems te stoga nismo mogli ugovoriti pružanje ove odlične pogodnosti. Potreban broj prijava je minimalno 80 ljudi, pa Vas sve pozivamo, ako želite da ova korisna i zdrava usluga zaživi, da se prijavite u što većem broju!

Ponudite je svojim članovima obitelji, prijateljima i kolegama, uz napomenu da, ako se učlane u naš sindikat, a vjerujemo da dijele i vaše i naše stavove, imat će iste uvjete i uslugu kao i Vi, a to se onda zbilja isplati!

Važno je opet naglasiti: prijavom u program Vi nemate nikakvu ugovornu obavezu i možete se krajem tekućeg mjeseca, preko našeg sindikata, odjaviti tj. deaktivirati uslugu MS kartice za sljedeći mjesec koji onda više ne plaćate!

 Isto tako možete je opet u kratkom roku i ponovo aktivirati, sve po želji i potrebama.

PLAĆATE SAMO ONAJ MJESEC KAD JE KARTICA BILA AKTIVNA!

Osim toga, novost u ponudi je da osim korištenja sportskih sadržaja, kao korisnik MS kartice imate i niz dodatnih pogodnosti i popusta.

Multisport kartica vrijedi za više od 400 sportskih centara diljem zemlje i preko 60 različitih aktivnosti koje uključuju fitness centre i teretane, grupne programe, yogu, pilates, aerobik, tenis, bazene, saune, kuglanje i brojne druge sadržaje pa čak i odlazak u toplice!

Što to u praksi znači?

Imate mogućnost samo s Multisport karticom (jedna mjesečna članarina) ići svakog dana u neki od ugovorenih sportskih centara, čak i kada ste na putu!

Znači da svoje uobičajene aktivnosti možete upotpuniti odlaskom u više različitih centara, na bazen, u kuglanu, toplice uz svoj regularni fitness program sa samo jednom mjesečnom članarinom u visini do 40 eura!

Za Vas, članove sindikata Prosvjetitelj, odlučili smo još dodatno subvencionirati visinu mjesečne naknade u iznosu od 5 eura, što znači da za apsolutno sve usluge koje ovaj program pruža na mjesečnoj bazi plaćate tek 35 eura!

Interaktivni popis centara je moguće filtrirati prema aktivnostima ili gradovima na sljedećem linku i tu sigurno možete pronaći nešto za sebe i provjeriti što se nudi u Vašoj blizini!

https://benefitsystems.hr/maps/region/0/

Na pitanje članova koji bi voljeli da je ova mogućnost dostupna supružniku, nekome drugom članu obitelji ili prijatelja, kao što smo već rekli, preporučamo da postane naš redovni član, jer je kartica za one koji nisu članovi ipak skuplja, a na taj način ćemo uspjeti uopće i pokrenuti cijeli program usluga!

Ako ste zainteresirani za ovu odličnu ponudu i želite više informacija, javite nam se na sljedeći mail:

sp.multisport@gmail.com

Također molimo članove koji se žele upisati da se prijave za ovaj program ispunjavanjem sljedećeg kratkog upitnika:

https://rb.gy/oiyoi

Požurite se aktivirati nakon ljeta, javite se čim prije, nadamo se u dovoljnom broju 80 – 100 prijava, što sadašnjih, što budućih članova našeg sindikata koji su došli preko Vas, kako bismo imali uvjete za aktiviranje ove jedinstvene ponude!

Prijave će biti otvorene do 01. 11. 2023.

Ako do isteka roka skupimo dovoljan broj članova koji se žele upisati, ugovorit ćemo uslugu.

Kad se ispune uvjeti za pregovaranje, sve prijavljene ćemo pozvati da nam dostave svoje podatke za izradu Vaših Multisport kartica.

Hvala na strpljenju i razumijevanju, očekujemo Vas u velikom broju!

Vaš Sindikat Prosvjetitelj!