Nemila obljetnica, ne ponovila se!

Prije godinu dana i službeno je bio ozakonjen korona fašizam.

U ovom trenutku kad se sve čini normalnim, osim kad uđete u bolnicu ili ljekarnu i dalje punu zabrnjičenih ljudi, čini se kao u magli, daleko i poput lošeg horor filma kojeg želite zaboraviti.

Većina je podlegla propagandi i pritiscima, nisu imali snage il su mislili da nemaju izbora, a neki ga možda doista i nisu imali.

To su naši prijatelji i rodbina, kojima, unatoč kognitivnoj disonanci moramo poželjeti sreću, jer njima je najviše potrebna.

Ako nisu bili agresivni i isključivi u svojim zabludama, poželimo im da ih ne zakači onaj jedan pravi metak u ruskom ruletu koji su riskirali. I da prestanu s igrom.

Nama ostalima koji su se ili testirali, ili ‘preboljeli’ iz praktičnih razloga ili se lukavštinama raznim dovijali kako da prevare ovaj perfidni i manipulativni sistem koji se dičio ukidanjem ljudskih i radnih sloboda, čestitke od srca!

Što smo izdržali, što smo se borili, što smo muljali, što smo razmišljali.

A poseban respekt ide onoj šačici ljudi koji su išli do kraja i po svaku cijenu prakticirali neposluh! Kapa do poda, neustrašivi i snažni ljudi, ima ih i nasih članova!

Držimo se i dalje zajedno i hrabro, tko zna što nas još sve čeka!