NEWSLETTER ZA STUDENI 2023.

Dragi članovi i simpatizeri,

u nastavku možete saznati više o našem radu i najvažnijim događanjima u studenom.

4. MULTIDISCIPLINARNI SIMPOZIJ S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM HRVATSKOG DRUŠTVA ZA PRIMARNU ZDRAVSTVENU ZAŠTITU HLZ

u suradnji s Udrugom zviždača Republike, Hrvatskom udrugom ugovornih ordinacija, Hrvatskim liječničkim zborom Zadar i Povjerenstvom za PZZ HLZ-a,

Vukovar, hotel Lav, 18. – 19. studenoga 2023.

Cijenjeni članovi Izvršnog i Nadzornog odbora našeg sindikata pozvani su kao predavači na ovaj važni skup u probranom društvu velikog broja naših istaknutih liječnika, stručnjaka, doktora znanosti i akademika koji se i dalje hrabro i uporno bore, upozoravaju i informiraju javnost oko globalne agende protiv čovječanstva, ljudskosti i istine.

Žalosna je činjenica da korumpirana službena znanost i dalje šuti ili negira argumente, dokaze i statistiku.

Možete pogledati i poslušati predavanja naših članova koja su privukla veliku pažnju i odobravanje prisutnih:

Prof. dr. sc. Stipe Kutleša:

„Budućnost čovjeka, obitelji i društva“

https://www.facebook.com/share/v/ZcZ56ZdJyRgCsEiM/

Prof. dr. sc. Aleksandar Sušić:

,,Inženjering čovječanstva s posljedicama u zdravstvu i školstvu“

https://www.facebook.com/share/v/t7RJzHhGvZVpvSzC/

Bila nam je čast i privilegija biti dijelom ovako značajnog događaja, a naši članovi i sudionici simpozija su na ovaj značajni dan bili i na mimohodu te odali počast i na groblju.

Nastavljamo se svi zajedno boriti i dalje, jer, kako kaže dr. Marija Divić, voditeljica simpozija, Predsjednica HDPZZ Hrvatskog liječničkog zbora i Predsjednica Udruge zviždača Republike Hrvatske:

„Borba nije stala, sve su agresivniji, a narod inertniji i bolesniji, struka ne znam gdje je.“

IZNIMNO VAŽNA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA ,,HRVATSKA I SVIJET U 2024. NAKON PANDEMIJSKE OLUJE

Održana je 1. prosinca, s početkom u 9:00,  u Hrvatskom saboru. Izlaganja svjetski poznatih liječnika i stručnjaka mogla su se pratiti uživo na 72 svjetska jezika, a sljedećeg dana u hotelu Westin moglo se prisustvovati i uživo.

Taj dan su predavanja imali i naši stručnjaci koji su u protekle tri godine bili istaknuti u svom djelovanju protiv točaka agende 2030, a među njima je bio i naš član NO dr. sc. Stipe Kutleša. Aktualne i bolne teme konferencije bile su kontaminacija cjepiva plazmidima DNA, turbo karcinomi, CBDC, WHO i pravna sigurnost službenih institucija u EU.

FINALNE PRIPREME ZA DRUGU GODIŠNJU SKUPŠTINU SP

Tijekom studenog brižno smo se i detaljno pripremali za našu godišnju skupštinu sindikata koja je dogovorena za 09. 12. 2023.

Kontaktirali smo sve povjerenike i predstavnike u našim školama i dogovorili sve detalje oko njihovog dolaska i iz udaljenijih krajeva Hrvatske.

Pripremali smo i svu potrebnu dokumentaciju, od financijskih izvješća do izvješća o radu za 2022.godine te izvješća o reviziji za 2022. godinu.

Dovršene su pripreme i oko organizacije prostora te je dogovoren catering za organizaciju domjenka za naše drage goste, za koje smo također pripremili i majice sa sindikalnim logom kao i notese.

Dragi članovi,

Znate da nam se možete obratiti u vezi problema na radnom mjestu, a nudimo i razne sindikalne pogodnosti i financijske uštede, od sufinanciranja nabave naočala za vid za članove i / ili njihovu maloljetnu djecu do drugih novčanih potpora pri realiziranju zdravstvenih usluga ili u specifičnim privatnim situacijama.

Stalna smo podrška po pitanju pravne pomoći na području ljudskih i radnih prava.

Nastavljamo senzibilizirati i upozoravati naše članove i širu javnost oko aktualnih tema i problema koji se tiču nas i naše djece te nas sve hrabriti da ostanemo staloženi i razumni u ovom nakaradnom svijetu.

Ne gubimo i dalje vjeru u dobro i snagu za daljnju borbu protiv globalizma, na način koji je svakom prihvatljiv i realan.

Hvala Vam što nas pratite na našim društvenim mrežama Facebook i Telegram i

na web stranici.

Ostanimo i dalje budni, budimo aktivni i borimo se zajedno!

prof. dr. sc. Aleksandar Sušić

Sindikat Prosvjetitelj,

predsjednik