O prosvjedu


 
Da, bili smo na prosvjedu i podržali Slobodne Zajedno. Držali smo i govor prvenstveno o našoj djeci i teroru kojem su bila izložena za vrijeme kovid krize te o globalističkim izazovima koji ih tek čekaju u odgojno-obrazovnim institucijama!

Kao sto vidimo, narod jos uvijek nije ni dovoljno osviješten niti zreo za tektonske pomake, za pravo, iskreno zajedništvo i masovni izlazak na cestu!
Dok god nam nije dovoljno loše, nećemo se pokrenuti kako treba, već samo galamiti po kavama i na fejsu.
Podijeljeni smo i dalje, na ‘klarićevce’ i ‘franciskovićevce’, na ‘pravu’ i ,lažnu’ opoziciju, ma na što god treba, što i korumpiranoj vlasti i lažljivim medijima beskrajno odgovara i hrani njihovu beskrajnu bahatost.
Na kraju krajeva, sasvim je NEBITNO tko organizira narod, a netko mora jer to narod ne može sam, bitno je konačno zaboraviti podjele i ZAJEDNO stati protiv ovih koji nas tlače na bezbroj načina.
Kad dođe jesen i zima, a cijene energenata i hrane odu u nebo, tad će ljudi biti natjerani na pravi otpor, čisto da bi preživjeli.
A dotad, pih, ima jos vremena, udri brigu na veselje i ispuši se uz pivo.
Mi se jos uvijek ne damo, još imamo entuzijazma, hrabrosti i vjere u ljude!
Ne dajte se ni vi!
(Evo nas, krezubih antivaksera: dvije profesorice, dva dipl. inženjera, dipl. ekonomist te dvojica cijenjenih doktora znanosti )