PONOSNI ŠTO NAŠOJ DJECI NISMO OVO PRIUŠTILI!

Prije dvije godine, dok je plandemija još huktala, imali smo prilike po vijestima i prilozima režimskih medija često gledati naše vrle gastarbajterske znanstvenike, najčešće bez vlastite djece,  kako grme s ekrana da MORAMO cijepiti svoju djecu svima nam znanim eksperimentalnim pripravkom.

Pozivali su roditelje i strašili nas nemilice uglavnom izmišljenim scenarijima kako su djeca, tada od milja zvana ,,vrećama virusa“, opasna po bake i djedove, a neki su išli toliko daleko da su nas plašili da je famozni virus jako opasan i za samu djecu!  Za tu notornu laž su i najveći poslušnici i zagovornici korona narativa znali i priznali su da nije istina.

Među njih, velike stručnjake koji su karijeru gradili u inozemstvu i tamo ih, što se korone tiče, nitko nije pitao za mišljenje, ali su sebi dali za pravo nama i našoj djeci iz inozemstva pametovati što nam je i kako činiti, ubrajamo i dr. Andreja Trampuža, infektologa i internista u klinici Charite Berlin.

Poslušajte što nam je dragi doktor savjetovao na HTV-u, na današnji dan prije točno dvije godine!

Srećom, velikom srećom, nismo do kraja izgubili razum pa i oni koji su sebe podvrgli eksperimentu, ipak nisu išli riskirati toliko daleko i nepotrebno ugroziti i svoju djecu.

Da, jedan mali, iznimno mali broj je i onih koji su zbilja ozbiljno shvatili ,,pozivanje na odgovornost“ tih naših, što korumpiranih, što indoktriniranih zdravstvenih stručnjaka pa su se zbilja prepali da će njihova djeca svojim kužnim dahom i dodirom lišiti života najstarije i najosjetljivije članove obitelji. Takvi su roditelji podlegli nesmiljenoj i perfidnoj propagandi.

I dali ,,cijepiti“ svoju djecu.

A jedan još manji broj roditelja napravio je to iz konformizma, radi komoditeta, da bi mogli s djecom putovati i skijati u Francuskoj, Italiji, Austriji ili čak susjednoj nam Sloveniji.

Stvar pomodarstva i malograđanštine, više nego žarke želje za skijanjem, jer naši susjedi u BiH imali su fantastičnu Jahorinu, izvrsno i skijalište i gostoprimstvo, a nisu dolazak uvjetovali nekakvim fašističkim ,,ausvajsima“.

Ti roditelji nisu bili ni tada, ali ni sada, svjesni koliko su riskirali te koliko će visoku cijenu njihove gluposti i nepromišljenosti možda platiti njihova djeca.

Ako ne prvih godina, onda kasnije, kad odrastu, nitko živ ne zna koje sve zdravstvene posljedice mogu snositi. Na dušu im i savjest.

Vidimo koliko cijepljeni odrasli imaju zdravstvenih problema, a neki više ni nisu s nama.

Djece cijepljene je kod nas jako, jako malo pa nemamo o tome nekih saznanja, ali vani ih je nemjerljivo više i sigurno imaju, zapravo znamo da imaju i puno smrtnih slučajeva i puno srčanih i drugih problema.

Evo nam jedne nevjerojatne propagandne poruke kojom u Kanadi žele senzibilizirati javnost za srčani udar kod djece.

Da, kod djece, kao da je to nešto normalno i uobičajeno.

Tužno, jezivo i bizarno, upravo nadrealno. Naravno, nije od toga. Jer TO je tabu tema koja se više ni ne spominje.

Preuzeto od HURA:

“Ovo je prava televizijska reklama u Kanadi koja prikazuje djecu koja imaju srčani udar.  Kad sam prošao naprednu pedijatrijsku obuku za održavanje života (nekad!), jedna od prvih stvari koje vas nauče je da je nevjerojatno rijetko da dijete doživi srčani zastoj.  Rečeno vam je da očekujete respiratorni zastoj.  Na primjer kao posljedica utapanja.  Sad, srčani zastoj kod djece je ‘reklama’.

To je stvarno.  Događa se.

Tužno je vidjeti kako današnja medicina naizgled normalizira ovaj takozvani ‘neobjašnjivi novi fenomen’ – kod onih koji su oduvijek trebali biti zaštićeni od zla ovoga svijeta.”

Dr. Sam White