TRI GODINE PLANDEMIJE – ŠTO SMO NAUČILI, A DA VEĆ NISMO ZNALI ILI BAREM NASLUĆIVALI?


 
 

Naši čestiti znanstvenici su na ovom Okruglom stolu u Hrvatskom saboru 26. lipnja svojim zanimljivim i prilično šokantnim predavanjima ogolili u potpunosti sav cirkus, jad i bijedu ove plandemije.
G. Miletić je u uvodnom govoru ,,pogriješio” kad je rekao plandemija pa je ispravio u pandemija, ali g. Miletić sigurno zna što je lapsus linguae iliti Freudova omaška😉.
Svi tamo prisutni ispravno bi je nazvali osim g.Lauca koji je i dalje tvrd u svojim stavovima da inače nije antivakser i za cijelu obmanu i dalje smatra da je isključivo motivirana pohlepom i profitom, a još uvijek se skanjuje eksperimentalni genski pripravak nazvati biološkim oružjem.
Bilo kako bilo i njegov doprinos u razotkrivanju ove farse i borbi protiv suludih mjera je, nakon početnih zabluda za koje se i ispričao, od jeseni 2020. vrlo bitan i pohvalno je što je sjeo za stol s ovakvim ,,kontroverznim”, nemilice difamiranim i ismijavanim znanstvenim ,,zavjerašima”.
Izuzetno bitne su studije koje nam je predstavio akademik Pavelić o štetnosti ,,cjepiva”, demontiran je i besmisao kulta maske, vrlo plastično su objašnjeni neuspjeli pokušaji naših liječnika da se naprave obdukcije i dođe do odgovora zašto je smrtnost povećana upravo nakon uvođenja tzv.cjepiva, a govorilo se i o financijskim interesima kovid kartela.
Naš dr.sc. Stipe Kutleša je također imao zanimljivo predavanje iz svog prepoznatljivog filozofskog kuta, međutim, apsolutna zvijezda je bio poznati genetičar prof. dr. sc. Domazet Lošo koji je strastveno, uvjerljivo i bez ikakvih kočnica objasnio svu težinu i posljedice notornog i ubojitog mRNA pripravka.
I zbilja je otužno i poražavajuće što se, evo već drugi put, ni manje ni više nego u Saboru nije usudio pojaviti nitko iz redova ,,službene” znanosti, mada su bili pozvani!
Što bi realno oni mogli i reći u svoju obranu kad su svi argumenti, brojevi i statistike na našoj strani?
Odvojite sat vremena i pogledajte (u sklopu članka s Logičnog) fantastična predavanja ovih briljantnih, hrabrih i nepokolebljivih boraca za naša prava, dostojanstvo i slobodu izbora!
Mora se o tome javno govoriti, mora se surađivati, mora se odgovarati za svo zlo, štetu i nepravdu nanesenu ljudima, mladima i djeci!
direktno.hr

logicno.hr