USPOMENA OD 05.01.2023.

Dijelimo uspomenu s FB i TG na dan 5. siječnja 2023. i time podsjećamo na jednu od naših najvažnijih misija: borbu za zaštitu djece i mladih od hiperseksualizacije i indoktrinacije LGBT programima i propagandom.

https://t.me/sindikat_prosvjetitelj/104

Ovo je izuzetno važna problematika!

Možda nam se čini da je došlo do zatišja, uz trenutno žestoko propagiranje ostalih točaka agende, ali polako i sigurno ova se tema prikrada u odgojno-obrazovne programe i kod nas.

Početkom ljeta je npr. održana online edukacija za profesore, jedna od mnogih, u organizaciji jedne LGBT udruge.

Srećom, resorno nam ministarstvo, a pogotovo Agencija za odgoj i obrazovanje još uvijek zaziru od otvorene podrške, izgleda da su ipak ,,konzervativniji” od npr. trenutne zagrebačke vrhuške, ali samo je pitanje  vremena kad će popustiti globalističkim pritiscima izvana.

Djeca više ne mogu pogledati niti jednu dječju, a kamoli teen seriju, u kojoj nema ,,živopisnih” trans likova, a sve je obojeno i prožeto hiperseksualizacijom!

Sjetite se crtića na HTV-u pa je naša javnost skočila na noge, pogledajte nastranosti koje Disney radi sa svojim filmovima i crtićima.

Prisjetimo se i šokantnog priloga njemačke kla.tv o bolesnim i perverznim priručnicima koje guraju UNICEF i SZO u vrtiće i škole, ako vam je slučajno promaklo, obavezno pogledajte!

https://m.kla.tv/hr/26721?fbclid=IwAR0Ipe3AFxKl3FHFaVBiefNaqB-_bZMBUdpFLYioBA0bcbCwH4N5GSLdoJA

Kad bude došlo do prijelomne točke kod nas, a doći će, računamo na zdrav razum i snagu i roditelja i kolega i javnosti, oduprijet ćemo se ako budemo jaki i složni!

A to je, pak, najteže…