ZNANSTVENI SKUP ,,ZNANOST ILI DOGMA“

U nedjelju 01.10. u Hotelu Sheraton Zagreb održan je vrlo značajan znanstveni skup ZNANOST ILI DOGMA, u maratonskom trajanju od 11.00 do 19.30.

Sudjelovalo je tridesetak naših hrabrih i renomiranih ,,zavjeraških“ liječnika i stručnjaka drugih profila, koji su u posljednje tri godine neumorno upozoravali, osvještavali i educirali javnost o cijeloj nakaradi pLandemijskog narativa i tzv. cjepiva za COVID – 19, ali i o ostalim globalističkim težnjama i točkama fabricirane agende 2030.

Naravno, premda znamo da su na svakom koraku bili diskreditirani i cenzurirani u našim službenim medijima, ipak su uspijevali pronaći kanale kojima su približili istinu osviještenom dijelu građana koji su ih pratili.

Predavanja i prezentacije bili su iznimno interesantni, a dvorana dupkom puna posjetitelja.

Lijepo je bilo vidjeti na okupu toliko ljudi koji nisu htjeli propustiti ovu jedinstvenu priliku da na ovako sveobuhvatnoj konferenciji poslušaju istinite i argumentirane činjenice, za razliku od onih kojima smo svakodnevno izloženi u službenim medijima.

Nećemo prepričavati, pričekali smo da se objave snimke pojedinih govornika pa odvojite po desetak minuta i poslušajte i pogledajte  vrsna predavanja istaknutih članova našeg sindikata iz medicinskog, filozofskog i inženjerskog kuta gledanja!

Akademik Krešimir Pavelić:

,,Obnova COVID narativa: nova prijevara ili realna opasnost?“

Prof. dr. sc. Stipe Kutleša:

,,Čovjek i društvo budućnosti“

Prof. dr. sc. Aleksandar Sušić:

,,Inženjering čovječanstva po narudžbi“

Hvala organizatorima gospođi mr. sc.  Arni Šebalj i Znanstvenom Vijeću Hrvatske na trudu i entuzijazmu, a na sljedećoj poveznici možete pogledati i sva ostala predavanja!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577