NEWSLETTER ZA RUJAN 2023

Dragi članovi i simpatizeri,

u nastavku možete saznati više o našem radu i najvažnijim događanjima u rujnu.

IZBOR SINDIKALNOG POVJERENIKA PODRUŽNICE SP OŠ TINA UJEVIĆA, OSIJEK

U OŠ Tina Ujevića je 8. rujna za sindikalnu povjerenicu nove podružnice SP izabrana gospođa Andrea Opačak, profesorica glazbene kulture.

Važno je istaknuti da su članovi ove nove podružnice većinom novi članovi našeg sindikata!

Kao i uvijek na sastancima s članstvom tajnik Predrag Livak prenio im je novosti u radu Sindikata i podijelio promidžbene materijale, a dogovorena su i imenovanja novih predstavnika i povjerenika SP u Osijeku.

Svjesni smo da je iznimno važno što više uživo održavati neformalne radne sastanke s članovima jer se ljudi tako mogu bolje upoznati i opustiti, a i članovi to podržavaju i uvijek se vesele ovakvoj izravnoj sindikalnoj komunikaciji.

UČLANJENJE U MULTISPORT PROGRAM I MS ANKETA

Uslijed ponovljenih upita za MS karticu još jednom pozivamo članove da se pokrenu i rekreacijom poboljšaju svoje fizičko i psihičko zdravlje!

U nadi da će se ovaj put prijaviti dovoljan broj članova, još jednom Vam nudimo MULTISPORT KARTICU, fantastičnu pogodnost za sve članove koji vole i prakticiraju zdrav život!

Prijavom u program nemate nikakvu ugovornu obavezu i možete se krajem tekućeg mjeseca, odjaviti tj. deaktivirati uslugu MS kartice za sljedeći mjesec koji onda više ne plaćate!

Isto tako možete je opet u kratkom roku i ponovo aktivirati, sve po želji i potrebama te je plaćate samo onaj mjesec kad je aktivna!

Multisport kartica vrijedi za više od 400 sportskih centara diljem zemlje i preko 60 različitih aktivnosti koje uključuju fitness centre i teretane, grupne programe, yogu, pilates, aerobik, tenis, bazene, saune, kuglanje i brojne druge sadržaje pa čak i odlazak u toplice!

Za članove sindikata Prosvjetitelj, odlučili smo još dodatno subvencionirati visinu mjesečne naknade u iznosu od 5 eura, što znači da za apsolutno sve usluge koje ovaj program pruža na mjesečnoj bazi plaćate tek 35 eura!

Ako ste zainteresirani za ovu odličnu ponudu i želite više informacija, javite nam se na sljedeći mail:

sp.multisport@gmail.com

Također molimo članove koji se žele upisati da se prijave za ovaj program ispunjavanjem sljedećeg kratkog upitnika:

https://forms.gle/298k212iTSLG65v48

Požurite se aktivirati i javite se čim prije, nadamo se u dovoljnom broju 80 – 100 prijava, što sadašnjih, što budućih članova našeg sindikata koji su došli preko Vas, kako bismo imali uvjete za aktiviranje ove jedinstvene ponude!

Prijave će biti otvorene do 01. 11. 2023.

Detalnije o MS programu i svim prednostima kartice pročitajte u našoj objavi:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=328404943042595&id=100076192761219

ZNANSTVENI SKUP ,,ZNANOST ILI DOGMA”

U nedjelju 01.10. u Hotelu Sheraton Zagreb održan je vrlo značajan znanstveni skup u kojem je sudjelovalo tridesetak naših renomiranih liječnika, stručnjaka i znanstvenika koji su se u posljednjih nekoliko kriznih godina u javnosti istaknuli svojom hrabrošću i angažiranošću u borbi za slobodu i istinu.

Premda znamo da su bili diskreditirani i cenzurirani u našim službenim medijima, ipak su uspijevali pronaći kanale kojima su osvještavali i educirali javnost o cijelom fabriciranom kovid narativu i o ostalim točkama agende 2030.

Predavači na skupu bili su i istaknuti članovi upravljačkih tijela našeg sindikata:

akademik Krešimir Pavelić: ,,Obnova COVID narativa: nova prijevara ili realna opasnost?“

prof.dr.sc. Stipe Kutleša: ,,Čovjek i društvo budućnosti“

prof.dr.sc. Aleksandar Sušić: ,,Inženjering čovječanstva po narudžbi“

Predavanja i prezentacije bili su vrlo zanimljivi, publika brojna, a tražila se i karta više.

Detaljnije o skupu sa snimkama predavanja cijenjenih članova potražite u našem postu na sljedećoj poveznici:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=337771072105982&id=100076192761219

TRIBINA: 5G – BIOLOŠKI I PRAVNI ASPEKTI

U Splitu smo 29. rujna održali još jednu uspješnu i odlično posjećenu tribinu na temu elektromagnetskog zračenja i nadolazećih prijetnji tehnologije 5G.

Vrlo zanimljiva predavanja puna šokantnih informacija i činjenica održali su:

akademik KREŠIMIR PAVELIĆ:

 5G – UTJECAJ NA ZDRAVLJE

ŽELJKO ŠKRINJAR, dipl. ing. el./ MARINO ČULO, el. teh.:

VLASTITO ISKUSTVO – UTJECAJ EM

ZRAČENJA NA ZDRAVLJE

KARLO VUČKOVIĆ SIKIRIĆ, dipl. tur. kom.:

NE BAZNIM STANICAMA U BIBINJAMA

Pratite i naše nove tribine, u planu su početkom sljedeće godine Osijek i Zagreb!

Naš cilj je osvještavati i educirati javnost i nadležne institucije oko ovog iznimno važnog problema te radimo na tome da se nešto i službeno poduzme!

Najvažnije je zaštiti djecu i maknuti Wi-Fi iz škola te se nadamo da ćemo uskoro ipak dobiti odgovor od ministra Fuchsa na dopis u kojem tražimo mjerenja razine zračenja u školama!

Zasad pozdravljamo odluke onih škola u Hrvatskoj koje su na početku ove školske godine zabranile mobitele djeci u školi pa, premda im zaštita djece od zračenja nije bila primarna, ipak će se zajedno s Wi-Fi sustavom ukidanjem mobitela u učionicama smanjiti kumulativna razina zračenja kojoj su djeca svakodnevno satima izložena!

U subotu, sljedećeg dana, predstavnici IO i NO našeg sindikata održali su vrlo korisne i konstruktivne sastanke s čelnicima sindikata Hrvatski radnik te s članovima naše podružnice u Splitu.

Detaljnije o tribini i predavanjima pročitajte na sljedećoj poveznici:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=332700912612998&id=100076192761219

Dragi članovi,

i dalje smo tu za vas, obratite nam se u vezi eventualnih problema na radnom mjestu, a nudimo vam i sve brojnije sindikalne pogodnosti i financijske uštede.

Stalna smo podrška po pitanju pravne pomoći na području ljudskih i radnih prava.

Također redovito osvještavamo, hrabrimo i motiviramo naše članove oko svih aktualnih tema i problema koji bi se mogle direktno na nas sve odraziti te Vas pozivamo da budete pribrani i hrabri u cijelom ovom ludilu koje nam se svakodnevno servira u službenim medijima.

Hvala Vam što nas pratite na našoj web stranici i na našim društvenim mrežama Facebook i Telegram.

Ostanimo i dalje budni, budimo aktivni i borimo se zajedno!

prof. dr. sc. Aleksandar Sušić

Sindikat Prosvjetitelj,

predsjednik