Ne smijemo dopustiti uvođenje lgbt+ sadržaja u vrtiće i škole!


 
U zadnje vrijeme smo sve više izloženi LGBT+ propagandi, koja pretjerano i agresivno naglašava „prava“ transrodnih ljudi koji odbijaju prihvatiti svoj biološki spol.
 

Tako oni sebi, sasvim proizvoljno, daju zamjenice on, ona, ono, oni ili ništa od navedenog te direktno negiraju i ismijavaju znanost apsurdnim tvrdnjama da spol nije uvjetovan rođenjem već je neka fluidna i društveno uvjetovana kategorija koju možemo birati vlastitim opredjeljenjem i trenutnim nahođenjem.
Da se razumijemo, nije problem u gej zajednicama kao takvima, koje su normalno integrirane u društvo bez potrebe isticanja i naglašavanja svoje seksualne orijentacije te „nabijanja“ iste svima „na nos“, već u nakaradnim pravcima i pokretima koji su iz toga nastali i koji im svojom nametljivom propagandom i nastranim paradama kiča samo čine medvjeđu uslugu. Trebamo se, očito, podsjetiti da je rodna disforija, ili poremećaj rodnog identiteta tj. transrodnost, do 2019. po Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji, bila mentalni poremećaj, a Wikipedija ga i dalje smatra depresivnim sindromom i psihijatrijskom klasifikacijom. Isti taj SZO je rodnu disforiju, gle čuda, sasvim prigodno, netom prije izbijanja plandemije, maknuo s popisa poremećaja.

Preporučamo da svakako pogledate fantastični dokumentarac o rodnoj ideologiji „What is a woman?“ američkog pisca Matta Walsha:

A kao da to samo po sebi nije dovoljno, sad su se okomili i na našu djecu!

Kroz tinejdžerske serije, filmove pa i crtiće u kojima filmska kompanija Disney perfidno prilagođava i modificira djeci poznate likove u trans, bi i gej varijacije, svjedoci smo koliko je agresivna i manipulativna ta kampanja te da su joj krajnji cilj upravo djeca. Djeca u pubertetu često prolaze kroz različite faze zbunjenosti u smislu seksualne orijentacije, mnogi eksperimentiraju u tom smislu i sve su to normalne faze odrastanja dok ne postignu dovoljan stupanj zrelosti kad će neki od njih možda shvatiti da su gej i da ih privlači isti spol. I to je sasvim legitimno.

Ali, bombardirati djecu transrodnim i LGBT+ sadržajima, pogotovo malu djecu, djecu u vrtićima i osnovnim školama, nametanje više nimalo subliminalnih niti suptilnih poruka kroz filmsku industriju promičući ideju da je to moderno, kul, ne samo prihvatljivo već i poželjno, sasvim je suludo te predstavlja nasilje nad djecom! Gdje su tu roditelji, pita li se njih išta, idemo li orvelovskim putem gdje država i sustav odlučuju u vezi svega oko djece i potpuno minoriziraju ulogu roditelja u njihovom odgoju i obrazovanju?

Na nekad toliko nedostižnom, idealiziranom, liberalnom i progresivnom zapadu, koji je nama na ovim prostorima bio nedosanjani san, a koji je u zadnjih 2.5 godine korona fašizma pokazao svoje pravo, licemjerno lice i skinuo tanku koprenu prividne demokracije i zaštite ljudskih prava, ta propaganda usmjerena na djecu već je dobrano uzela maha. Tako u Kanadi dijete može krenuti u bolni, eksperimentalni i iznimno opasni postupak promjene spola bez suglasnosti roditelja, a roditelj ako se tome usprotivi i želi zaštititi svoje dijete može završiti u zatvoru!

Američka transrodna pomoćnica ministra zdravstva, nekoć obiteljski čovjek s djecom, a danas žena, otvoreno poziva da se djeci omogući sve što treba kako bi mogli „ostvariti svoja prava“ i promijeniti spol! Promijeniti spol kao da kupuju cipele! Izuzetno je velika stopa samoubojstava djece koja su krenula tim putem, a o psihičkim i fizičkim problemima koji su im ti zahvati i hormonalne terapije prouzročili da i ne govorimo. Bez prave stručne i psihološke podrške i savjetovanja, a mišljenje roditelja se ni ne uzima u obzir niti ih se išta pita! Možeš biti što god poželiš, to je tvoje pravo! Sve svoje frustracije i neuspjehe ćeš riješiti i izliječiti time da promijeniš spol i dobiješ u medijima, pred kamerama bilo gdje ili na društvenim mrežama svojih pet minuta slave! Možda se danas osjećaš kao mačka? Tko smo mi da zadiremo u tvoja ljudska prava da budeš što želiš? Potpuno nakaradna i nastrana krajnost u smislu promicanja ljudskih prava i slobode izražavanja zbilja je uzela maha i postala nešto normalno. O agresivnoj i planskoj indoktrinaciji i hiperseksualizaciji djece u SAD-u pročitajte na sljedećoj poveznici.

O zloglasnom Moneyevom eksperimentu nad blizancima Reiner, jednoj groznoj priči gdje se dječaka na silu tjeralo da postane djevojčica, možete saznati više na ovoj poveznici.

Poznati i slavni pojedinci također su dio propagandne mašinerije pa ih tako možete vidjeti da, osim što promoviraju jedenje kukaca, sve češće oblače svoje male sinove vrtićkog uzrasta u djevojčice i kćeri u dječake glumeći neko liberalno i moderno roditeljstvo koje bez pogovora prihvaća da im se dijete koje još ni ne zna što je to spol osjeća da je suprotnog spola te paradiraju s njima važno pred kamerama.

I na našem, na svu sreću, zaostalom i za zapadne pojmove konzervativnom Balkanu, vide se pokušaji guranja LGBT+ agende kroz rodnu ideologiju koja polako, ali sigurno ulazi i u naše obrazovne institucije!

Tako su prije par mjeseci predstavnici udruge „Status M“ posjetili DV Prečko u Zagrebu i odgojiteljicama predstaviti svoj projekt „Kinder“. Oni sami kažu da je njegov cilj razviti učinkovit i inovativan program obrazovanja za stručnjake koji rade s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi, a teme koje bi odgojiteljice podučavale najmlađe bile bi „promicanje rodne pravde, borba protiv rodnih stereotipa te rodna ravnopravnost“.

Pitamo se koji su skriveni motivi i programi iza tih neodređenih floskula fino umotanih u celofan hvalevrijednih riječi poput pravde, tolerancije i ravnopravnosti i zašto je to potrebno uvoditi u dječje programe? Imaju li za cilj planski zbunjivati djecu koja su još premala da bi uopće osvijestila vlastitu seksualnost? Je li to priprema društva za normalizaciju pedofilije čiji zagovornici već godinama pokušavaju postati dio LGBT+ zajednice? Koje to nevladine udruge stoje iza ovakvih projekata te odakle crpe novac za svoju agendu teroriziranja djece rodnom ideologijom i seksualnim sadržajima u najosjetljivijoj dobi dok ih zanimaju jedino autići i lutke?

Više o udruzi „Status M“ i njihovom programu pročitajte ovdje.

Ovaj projekt je alarmirao zabrinute i zgrožene građane i roditelje koje, po svemu sudeći, nije nitko ništa pitao o tome žele li uopće da im djeca budu izložena takvoj indoktrinaciji. Naš sindikat radi na tome da se povežemo s onim vrtićkim udrugama i sindikatima koji također ne odobravaju ovakvo nametanje programa rodne ideologije te im namjeravamo i službeno dati podršku!

I naš poznati psihijatar dr.Vukušić u više navrata pisao je i govorio o tome koliko je nametanje rodne ideologije i hiperseksualizacija djece za njih štetno.

Što se tiče škola, možemo li sa sigurnošću reći da nema barem natruha rodne ideologije i u novom izbornom predmetu Kritičko mišljenje kojeg se uvodi u osnovne škole, a koje bi bilo pandan vjeronauku? A što je s projektom Kutija promjena koji se već više godina provodi u nekim našim srednjim školama i koji, navodno, plemenito promiče rodnu ravnopravnost? Malo tko je čuo za to, pitanje je jesu li roditelji te djece uopće upoznati s tim projektom.  Tko će provoditi te programe i kako? Kako možemo zaštititi naše djelatnike u školama ako budu u situaciji da moraju predavati nešto što ne podržavaju i s čim se ne slažu? To je još jedna bitna stavka u vezi radnih prava oko koje se naš sindikat namjerava čvrsto postaviti i pružiti tim djelatnicima svaku pravnu i ljudsku podršku.

U konačnici, Sindikat Prosvjetitelj otvoreno i jasno osuđuje nametanje LGBT+ programa u vrtićima i školama te naglašavamo da smo izrazito protiv svake indoktrinacije djece u smislu rodne ideologije. Naša su djeca, nažalost, već i previše izložena takvoj propagandi kroz medije, filmove, glazbu, tiktokere i društvene mreže i na to ne možemo puno utjecati, ali se moramo boriti protiv uvođenja takvih sadržaja u službene kurikulume u odgojno-obrazovnim institucijama!