Podrška hrabrim i savjesnim liječnicima!


 
Danas možemo s ponosom reći da smo bili aktivni sudionici na prosvjedu podrške dr.Demirović i dr.Biloglavu ispred Hrvatske Liječničke Komore.
 

Za to vrijeme u samoj zgradi odvijao se disciplinski postupak oduzimanja licenci za rad ovim poštenim i hrabrim liječnicima.
Krivi su jer nisu šutjeli, jer je njihovo mišljenje suprotno službenom narativu, krivi su jer su svoj posao radili čiste savjesti i u skladu s Hipokratovom zakletvom koja kaže Primum non nocere. Decentni i odmjereni u svojim javnim nastupima, za razliku od oštromjeraških medicinskih zagovornika eksperimentalnog pripravka koji su nas dvije godine histerično zastrašivali u medijima, ovi istinski stručnjaci sigurno nisu zaslužili ovakav tretman.
Sjetite se, uostalom, progona naših doktora Gajski, Pavelića, Sladoljeva.
Osviješteni narod je uz njih, živimo za dan kad će se njihovim egzekutorima u najmanju ruku oduzeti licenca zbog sveg zla što su činili ili pak gledali dok se čini.
Što su šutjeli i još uvijek šute, unatoč sve više dokaza o štetnosti i pripravaka i svih besmislenih i nakaradnih epidemioloških mjera.
Svi smo mi Alma, Damir, Lidija, Krešimir i Srećko! Dragi liječnici, imate našu podršku!